Wollring Gallery is sinds 2018 gevestigd aan de Ruïnelaan 3A in het centrum van Bergen (NH). Wollring richt zich op hedendaagse kunst en illustraties. Wollring Gallery verzorgt eigen producties zoals zeefdrukken, gilceedrukken en boeken. Wollring Gallery neemt deel aan de Kunst10daagse en verschillende kunstbeurzen.

KUNSTENAARSDORP BERGEN
Bergen is van oudsher een dorp waar kunstenaars zich thuisvoelen. Ook kunstliefhebbers vandaag de dag kunnen hun hart op halen in Bergen. Wollring Gallery is in het centrum van het kunstenaarsdorp gevestigd aan de Ruïnelaan 3A, pal naast Kunsthandel Ineke Aronds (3B) en Studio Eva Nails. Verder zijn er verschillende musea en galleries waaronder in Bergen: Museum Kranenburg, The Obsession of Art, Kunstcentrum Bergen, Gallery Rogier Jonk en Zinc Exposities.

Schrijf je in voor de Wollring Gallery nieuwsbrief

* indicates required
U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website. We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

WOLLRING GALLERY
Ruïnelaan 3A
1861 LK  BERGEN (NH)

 

OPENINGSTIJDEN:
Maandag: 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag t/m Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Zondags gesloten

Sluit Menu